AUSTRIACARD Türkiye, portföyüne Papara'yı da ekledi

Payment Systems Magazine
Aralık 2017

AUSTRIACARD Türkiye, portföyüne Türkiye'nin yenilikçi dijital cüzdanı Papara'yı da ekledi Tüm bankacılık ve banka dışı sektörlere uçtan uca özelleştirilmiş çözüm hizmetleri sunan, iş ortakları için tam kapsamlı partner olan AUSTRIACARD Türkiye portföyüne Türkiye'nin yenilikçi dijital cüzdanı Papara'yı da ekledi.

AUSTRIACARD Türkiye tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Elektronik Para ve Ödeme Sistemleri Kuruluşu Papara'nın kart konusunda tercihi AUSTRIACARD Türkiye oldu. Açıklamada şöyle denildi:

"Tüm bankacılık ve banka dışı sektörlere uçtan uca özelleştirilmiş çözüm hizmetleri sunan, iş ortakları için tam kapsamlı partner olan AUSTRIACARD Türkiye portföyüne Türkiye'nin yenilikçi dijital cüzdanı Papara'yı da ekledi.Elektronik Para ve Ödeme Sistemleri Kuruluşu Papara'nın kart konusunda tercihi AUSTRIACARD Türkiye oldu.

AUSTRIACARD yetkin ekibi tarafından üretilen ve Türkiye'de ilk defa banka bağımsız ön ödemeli kart olarak dikkat çeken Papara Card, hem manyetik hem de temaslı ve temassız ödeme seçenekleri ile kullanıcı dostu. Papara, 2016 yılı Nisan ayında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan "Elektronik Para Kuruluşu" olarak faaliyet göstermek üzere aldığı izin ile aynı yılın Ağustos ayında faaliyetine başladı.Papara, MasterCard ve Bankalararası Kart Merkezi üyesi olarak Türkiye'de ilk defa banka bağımsız MasterCard logolu bir ön ödemeli kart üretti ve sizlerin kullanımına sundu. Henüz ilk yılını doldurmadan 50 kişilik bir ekibe ve yüzbinlerce kullanıcıya ulaşan Papara'da bugün itibariyle her 7 saniyede bir işlem gerçekleşmektedir.AUSTRIACARD, 1981 yılında Viyana'da kurulmuş olan ve akıllı kart üretimi, ödeme işletim sistemi, pasaport, elektronik kimlik gibi uzmanlık gerektiren birçok farklı konuda çalışmalarını sürdüren bir teknoloji şirketidir. AUSTRIACARD Türkiye (ACT Kart), 1996 yılında beri Türkiye'de hizmet veren şirketimizin nihai çatı şirketidir. ACT Kart 20 yılı aşkın süredir ülkemizin Bankaları, Belediyeleri, Kamu Kurumları, Otelleri, Hava Yolu Şirketleri, Akaryakıt Zincirleri, Mağazaları gibi bir çok farklı sektörüne güvenilir, kaliteli ve hızlı hizmetler sunmakta, 7 / 24 çalışan yetkin ekibi ve Visa, Master Card, American Express, Diners güvenlik sertifikaları ile sektörünün en önemli servis sağlayıcılarından biridir.